En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

maandag 26 september 2016

Maandag

En gisteravond laat sneuvelde weer een infuus. Ze heeft nog veel pijn aan de arm waar de kalium gelekt heeft.

Aan het begin van de nacht wakker geworden door pijn.  En later in de nacht weer door spugen.
De bloeddruk blijft torenhoog.
Ze oogt zielig,  voelt zich naar.  Wil eigenlijk niks.  Ligt maar met de speeltjes van haar zusjes in haar handjes.  Wil zelfs geen filmpje kijken,  alleen voorlezen voorlezen en nog eens voorlezen.

Vanochtend pakte ik mijn telefoon en zag dat ik volgens feestboek jarig ben.  Ohja,  was het ff helemaal vergeten.  Was vreemde gewaarwording.

Nu alleen maar wachten,  wachten tot we een keer arts te zien krijgen,  wachten op bericht omtrent ingeplande onderzoeken,  wachten op de bloeduitslagen.  Hb was gisteravond iets gestegen.  Haar buikje pruttelt maar door,  effect van de nieuwe medicatie.
We kunnen niet van kamer af,  zit aan teveel pompen vast.



 Van de MRI is maar een klein stukje gelukt.  Geluid zo oorverdovend, resulteerde in grote paniek.  Afwachten of het voldoende is,  of dat het woensdag onder narcose herhaald wordt.
Daarna weer cardio echo,  beelden vergeleken met afgelopen donderdag,  zag er goed uit.  Vervolgend uitgebreid gesprek gehad met kinderarts. Kaliumoplossing gevonden.  Morgen echo buik en interventie radioloog ivm pic-line.  Woensdag wordt bekend om welke gist het daadwerkelijk gaat.  En de OK.  Nieuwe zorg aanleren en medicatie regelen voor thuis en dan denk ik dat we hier wel lang genoeg geweest zijn...  Ohja, heb er maar weer een infuus uitgehaald,  want die zat in categorie martelen.

Eris heeft kmr 21 afd Strand Radboudumc

1 opmerking:

  1. Vrouwkes toch, hopelijk een beetje afleiding van jullie bezoek gehad. Welke kamer ligt Eris?? Dan sturen we een kaart. liefs uit Geldrop xxxx van Ingrid, Henk, Amber en Rosa

    BeantwoordenVerwijderen