En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

zondag 9 oktober 2016

OK 26

En eindelijk de inr stabiel laag,  dus opnieuw aangemeld voor spoedlijst. Ze staat tweede.

Eindelijk hebben we onze nachtelijke stoorzender getraceerd. Helaas geen trapje...

We gingen de omgedraaide route naar OK.  Erg uitgestorven op zondag.  Bij de verkoever naar binnen.  Daar wachten en OK-outfit aan.  De ingevulde gegevens bleken niet te kloppen.  Dat leverde de nodige telefoontjes en geworstel op met epic.  Dus mocht ook de vpk lang wachten en kregen we koffie op verkoever. Maar verder met voorlezen.  Gelukkig kwam chirurg ook nog even kijken en konden we nog net een andere voorkeurskant op geven voor de pac-plaatsing.  Na half uur door naar OK.  Vervolgens uitgebreid veiligheidsprotocol doorlopen. Maar nergens was melding omtrent verwijderen picc-lijn.  Gelukkig doet onze voorkeurs chirurg de OK,  en die vindt het geen probleem om picc-lijn te verwijderen zonder dat dit verzoek ook maar ergens vermeld staat in epic.  De paal en lijnen overgedragen aan de anesthesiologen. Blijft praktisch dit gewoon zelf te kunnen doen.  Want wanneer vpk via holding dit regelt,  wordt er nog wel eens een en ander vergeten.  
Al voorlezend ging ze onder narcose,  daarna nog even geholpen met over tillen en bed wegrijden.  
Nu wachten,  helaas bij spoed-OK wachtruimte,  nergens een boekje of tijdschrift te vinden.  

Operatie goed gegaan,  en röntgen ook al gedaan,  dus al voorlezend wakker geworden.  Op de afdeling alles aangesloten en straks naar HUIS!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten