En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

woensdag 3 februari 2016

Naar huis

Vanavond zijn we naar huis gegaan. Eerst flink wat pijnmedicatie om de reis aan te kunnen. De hobbels in de weg voelde ze in haar buikje, maar dragelijk, ze was dan ook lichtelijk stoned.

Bij thuiskomst kwam Kim, erg fijn. Had lekkere cakejes gebakken, mmm
Praktisch ook dat ze er was, want de verwarming bleek het niet te doen....11 graden in huis. Dus bellen, bijkeuken overhoop, gereedschapskast aan de kant, wasmachine opzij, ketel vullen. Allemaal dingen waar je echt zin in hebt wanneer je net de ziekenhuisbelevenissen achter de rug hebt.

Thuis gauw alle infusen aansluiten [had maar 3 pompjes bij voor onderweg], ze heeft nog steeds een extra infuus in haar handje [erg handig nog]. Eris is blij om thuis te zijn. Toen het wat warmer werd haar lekker in haar eigen bed gelegd. Ze vond het maar vreemd dat haar bed stil was. Dat wisseldrukmatras beviel haar goed. Kim las haar voor en ze ging heerlijk slapen.

Alle tassen laten staan...morgen...morgen... Hele bijkeuken overhoop...morgen maar gelijk eens achter wasmachine gluren. Ohja, de bellijsten laten versloffen, morgen boel te doen.
De wondzorg ook nogal intensief, nog steeds wonderlijk dat ze al zo snel naar huis mocht. Morgen eerst maar eens wat lijnen omzetten en aansluitingen veranderen, dan verdere onderdelen en medicatie gaan bestellen. En ook maar gelijk een traagschuim matrasje op de bank leggen om een fijn plekje te maken, ze ligt grootste deel van dag nog plat. Even wennen weer, zoveel indrukken afgelopen tijd.

En na school komen de meiden!! Joepie!! Daar kijken we zo naar uit, zolang zo zonder hun.
En nu naar bed, de wekker staat voor de nachtelijke inloopjes....THUIS...

6 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie weer thuis zijn! Morgen meiden weer erbij en dan 'vakantie' Knap gedaan Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom thuis en succes met alle ectra rompslomp :-( en.morgen genieten met de andere meiden! Trusteknuf, fijn je eigen bed...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, weer thuis en morgen weer samen....mooier feest is er niet...knufff Jacky❤️😘👍

    BeantwoordenVerwijderen