En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

zondag 14 februari 2016

Hoe het is

Inmiddels komt het einde van de schoolvakantie in zicht. Met Eris gaat het super, zeer boven verwachting goed! Wel nog wat moe, maar ze speelt, kan zitten, rijden, wauw. De nachten wat minder, veel nachtelijke buikpijnen. Ook regelmatig verstopte slangen, wat leidt tot heftige pijn en lekkages. Gelukkig kan ze momenteel heerlijk uitslapen.

Thamber ook weer helemaal beter. Hangt en speelt, lekker rustig aan, helemaal Thammetje. Vera baalde wel, dat vakantie beetje anders liep. Maar vermaakt zich wel, logeert en speelt met dinnetjes en tussendoor racet ze op haar e-wheel. Ze heeft de smaak te pakken!

Paul knapte ook na paar dagen weer op, maar Kim werd steeds zieker. Afgelopen vrijdag is ze in ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen en verhoogde ontstekingswaarden. Helaas ook bloeddruk te hoog en dat gaat verder klieren. Haar droom van thuis in bad bevallen mag plaats maken voor een medische. Ze is echt ziek.

Morgen een studiedag, heerlijk extra dagje vakantie. Dinsdag de meiden weer logeren en Eris weer naar Radboud. Eerst onderzoek naar hoe haar blaas nu is, dan splint eruit en catheteriseren door de mitro. Hopelijk dagje later weer naar huis.

Zaterdag is Esmée al 10 jaar dood, 10 jaar.... blijft iets ongrijpbaars de dood. Dan 's avonds slingers hangen, want zondag wordt Tham 9.

En zo gaat alles weer verder.....
leven leeft zichzelf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten