En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

woensdag 6 januari 2016

Brief aan de ouders van OBS de Bongerd

Hallo lieve ouders,

Binnenkort staat er voor Eris een dagvullende operatie gepland in het Radboud met opname op de kinder-IC. Dit brengt een praktisch probleem met zich mee. Mijn moeder wacht op een open-hart operatie, Kimberly is inmiddels al een aandig eindje zwanger. Oef help ;)

Een aantal ouders heeft meermalen aangegeven graag wat voor ons te willen doen, dus we leggen ons idee graag voor. Aan ieder de keuze hier wel of niet iets mee te doen....

Ons idee is logeerpartijtjes à la melk-pak.
Wanneer je een pak melk opent, spreekt het je aan, of verafschuw je het.
Ga je genieten van de melk, dan lukt dat ook de volgende dag nog wel. Maar na een dag of 2 is de smaak er wel af en ontstaan er vreemde blokken. Vette klonten waar je zelfs de muur mee kan behangen.
Zo ook met logees. Logeren is een feestje, maar niet te lang [denk aan het behang..]

Morgen komen er 2 aparte lijsten te hangen voor Vera en Thamber, met de vermoedelijke data. OK datum wordt pas week vooraf helemaal definitief, de artsen staan wel ingeboekt, maar IC-bed kan pas week van te  voren gepland worden.
Voel je vrij om 1 of 2 dagen [of weekend] in te vullen. We hopen hiermee dat logeren echt een feestje blijft en geen pak-melk-syndroom.
Voor de schoolvakantie stond Centerparcs al op de planning, het is de bedoeling dat de meiden met Kim daar gaan genieten.
Ik hoop dat Eris tegen die tijd vervoerbaar is, en dat we thuis verder kunnen.

De wensen: Op 'gereserveerde' dag kind uit school meenemen. Graag hun telefoon op de wifi inloggen, dan blijft het mogelijk om contact te houden met de meiden. En de volgende dag het kind weer op school af te zetten met koffer en evt. lunchpakketje. [de muziekles op de woensdag is gewoon op school]

Thamber is een meisje dat ook de nodige rust nodig heeft en graag op tijd richting bedje [doordeweeks rond 19u, en in weekenden slaapt ze graag lang uit].
Thamber heeft elke ochtend een zakje Forlax [in toilettas] nodig, oplossen in glaasje limo ofzo]. Ook bij Thamber nog beetje meekijken in de koffer, anders blijven de schone sokken echt schoon.

Vera is wat zelfstandiger, al vergeet ze erg vaak haar beugel in te houden [alleen uit bij eten/drinken]. Vera heeft veel energie en slaapt niet vroeg meer.

Na de eerste zware dagen vindt Eris het heel leuk om post en bezoek te krijgen. En als iemand een keer met de meiden naar Nijmegen zou willen komen, zou dat helemaal geweldig zijn!

Radboudumc
tav Eris Niesing
Huispost 807/808
Postbus 9101
6500 HB Nijmegen

Maak je kosten, mail me: Carolien@humpeltje.nl bedrag, naam, iban en het komt goed.

Tijdens de opname zal ik proberen blog bij te houden en ook daar evt. wensen en knelpunten te benoemen. http://devoetenbarones.blogspot.nl/

Ook na die tijd zullen we waarschijnlijk her en der wat praktisch hulp nodig hebben. Herstel zal lange tijd in beslag gaan nemen.

Dank alvast voor het lezen!
Carolien  0612447301

Geen opmerkingen:

Een reactie posten