En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

zondag 2 september 2012

Superdag!!

Vandaag een echte superdag [zo kan het dus ook].
Na dagen vol pijn, zit ze ineens heerlijk in haar vel. Eerst vroeg een extra zwemlesje voor Vera, superservice van Zonnewater [vreemd dat er maar zo weinig kinderen waren], snel een zorgrondje en op pad.

We zijn naar Ouwehands geweest. Laatste keer dat ik er geweest ben, was al vele jaren geleden. Maar wat is het mooi! Echt een prachtige dierentuin, alles zo mooi en verzorgd. Toont knus en ontspannen en opgeslupt door de sfeer, lieten we ons meevoeren. 

Bij voorstellingen als eerste naar binnen, voelt als soort VIP behandeling. We kregen de beste plaatsen!
Voor naar buiten gaan was niks geregeld en met een rolstoel tussen de meute, krijgt een kindje tassen recht in de snuit, dus uhhh #tipje ;)

De EHBO werd speciaal voor ons geopend, daar was een behandeltafel en stromend water. Geweldig, een park waar ik mijn kind kan verzorgen!! Zo'n verademing, er zijn voorzieningen, eindelijk tijd voor ontspanning. Het is zo zelden dat ergens een behandeltafel is en dat is echt noodzakelijk om Eris te kunnen verzorgen. [normaal kunnen we nooit langer dan 3 uur buiten de deur doorbrengen].

Er was ook een soort treintje in de hoogte, lange wachtrij. Maar wij mochten met de lift en konden gelijk instappen, zo gaaf!! Zo heerlijk, eigenlijk alles. Geweldige speeltuin, ook overdekt met klim en klauter, hout, bamboo en touwen, en met water, zo mooi gemaakt, zo uitdagend en prikkelend. En met Eris vissen gevoerd en griezelgrot.

Terwijl Eris zo snel overprikkeld raakt, kon ze de shows goed hebben. Bij de zeehonden zei ze dat ze niet meer weg ging en ook bij de olifanten zei ze dat ze bleef. Ze is gek op dieren en beleefd alles veel intenser. Zij hoeft zich niet druk te maken dat ze een speeltuintje mist of nog een keer wil glijden. Ze zit en wacht en af en toe zet ze letterlijk de rem erop en blijft ze gewoon in het moment van nu

We hebben we alles wat mogelijk 'hobbelt' gemeden en eigenlijk is alles daar wel heel rolstoelvriendelijk.
Wel de pijnstilling goed op peil gehouden, zodat dat de boel niet kon verzieken

Maar eigenlijk heb ik vandaag zelf ook intens genoten. Maar ook ontspannen genoten, en dat was lang geleden. Voor even waren we een 'gewoon' gezin dat een zorgeloos dagje dierentuin beleefde. En natuurlijk had ik fototoestel bij en heb weer eens geen foto's gemaakt.
Maar we bleven tot sluitingstijd!! We zijn er van 11 tot 6 gebleven en het had best langer mogen duren. Wat een heerlijk park, wat een mooie dag. Dit hadden we echt even nodig

2 opmerkingen:

  1. Dat is jullie van harte gegund,zo een prachtige dag en naar ik zou willen, dat er meer van zulke dagen komen voor jullie ;-))


    Dikke snoebelknuff voor jullie en wellicht zien we nog wat foto's ??

    BeantwoordenVerwijderen