En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

maandag 16 juli 2012

Opname Radboud

Vandaag is Eris opgenomen in het Radboud. Een hoop gebabbel en veel uitleg en ieder die even aan haar buikje zit. Inmiddels is buikje volgetekend en hangt er het allerkleinste stomazakje aan dat ze hebben. Zeg maar, een soort van 'proefdraaien'.
Het is echt passen en meten op dat inieminie buikje. Haar mic-key [sonde] neemt aardig wat plek in en haar 'zitten' is nogal vooroverhangend.

Er moesten een paar buisjes bloed afgenomen worden. Toen werd besloten om dan maar gelijk een infuusje te plaatsen. Wat een bikkel!! Ze gaf geen kik!!
Lief lief meisje, je bent zo mooi

Morgen begin van de middag zal OK plaatsvinden. Als eerste voert de uroloog een kijkoperatie uit en evt. handelen. Daarna beginnen de kinderchirurgen met een kijkoperatie, waarna ze een colostoma krijgt. Mogelijk dat er nog iets aan decubitusplekje op haar stuit gebeurd, maar men is er nog niet uit onder wiens 'verantwoording' dat valt.

Morgenochtend nog overleg met chirurgen en op naar een spannende dag

2 opmerkingen:

 1. spannend is het elke keer weer..en dan zo dapper weer.., klein, mooi meisje...

  Wens jullie de kracht en sterkte voor morgen en de dagen erna, en als het maar zin heeft en werkt..

  dikke knuff voor jullie

  Jacky/Snoebel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Carolien, ik heb op de klok gekeken vandaag en de uren gevolgd. Wil je dat we langskomen bij je? Zin in een spinazietaart? Laat het ons weten!! Knuffel!!

  BeantwoordenVerwijderen