En hier gebeurd altijd wel iets

Er was eens een klein huisje achter de sokjesboom. Daar woont een mama met een zooitje meiden.
Een meisje woont al in haar eigen huisje, tweede meisje bleef maar een paar jaar. Het derde en vierde meisje zijn geboren in Keppel, het vijfde meisje is ziek

zaterdag 28 juli 2012

Eindelijk weer samen

Allereerst voor alle mensen met pijnlijke voeten. Ik ben weer aan het werk, dus bel gerust om een afspraak te maken.

Met Eris gaat het goed, ze voelt zich goed, speelt lekker. De pijn neemt af, dus de pijnstilling ook. Zelfs met voeding al weer bijna richting dagdosis. Gelukkig, want ze is erg mager geworden. Zelfs de kinderarts keek haar ogen uit gister.

Ze vindt het zo heerlijk om weer thuis te zijn. Thamber ook zo blij, ons kleine droppie. Kim ook regelmatig van de partij. En vandaag is Vera eindelijk thuisgekomen na weekje tentenkamp. Oma heeft haar gehaald en hierheen gebracht. Ze ligt nu op de bank te slapen. Ze kwam letterlijk baggerzwart thuis. Ze heeft het leuk gehad en heeft de meeste kaarten gekregen. Mensen heel veel dank hiervoor, dit meisje had het heel hard nodig en waardeert deze verwenmomentjes enorm. Wel nog even tranen, vol trots vertelde ze dat ze een cadeautje voor me had. Ze had wierrookjes gekocht voor me, maar ze bleken niet in haar tas te zitten, tranen met tuiten. lief lief meisje

Het is stil hier met een slapend meisje beneden en 2 slapende meisjes boven. [en dan beweren nog mensen dat het druk is met 3 kinderen thuis, hihi]
Langzaamaan kan ik weer vooruit kijken. Ik had absoluut niet gedacht dat Eris er zo goed uit zou komen. Ik was bang dat haar lijfje zo'n zware operatie niet aan zou kunnen. We gaan weer plannen maken. Ik ga in september verder studeren, voeten zijn zo leuk!! Maar nu eerst genieten van de grote zomervakantie en elkaar!!
En bedankt voor alle betrokkenheid


3 opmerkingen:

 1. Heerlijk te lezen , dat het clupje weer bij elkaar is en ook weer geniet van elkaar...fijn dat het met Eris zo goed gaat en de blik weer voorwaarts gaat.....geniet van elkaar, de vakantie....dikke knuffel voor jullie

  Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee vrouw, wat hebben jullie 't weer zwaar gehad de afgelopen tijd, maar wat fijn dat jullie nu weer kunnen genieten van elkaar! Ik heb je mail gehad; nee, ik zit niet meer op Twitter, heb zelfs de neiging hyves eruit te mikken. Facebook is ook niet 'je-dat', maar daar zitten veel mensen met wie ik graag contact wil houden.

  Naduah is geslaagd voor de mavo en begint over een paar weken aan de mbo, school der kunsten, opleiding tot game-artist/multimedia. Kijkt ze heel erg naar uit. Gwain moet binnenkort geopereerd worden aan zijn heup want hij heeft steeds meer pijn en kan amper nog zitten. Daarbij komt dat hij nu een brace heeft omdat zijn rug te krom groeit. Wonder boven wonder accepteert hij dat harnas nog ook! Met mij alles prima, nog steeds werkloos, maar niet werkEloos... genoeg te doen ;D Volgens mij ken je mijn nieuwe site ook nog niet (heb blogse verwijderd, kon er niet voldoende mee): www.jeannetkalk.weebly.com. Jep, ik heb mijn eigen naam weer, heb Browneyez aan de wilgen gehangen. Helaas heeft Google dat nog niet geregistreerd, dus ik sta hier nog wel onder dat 'alias'.

  Ik ga je site nu in de favorieten zetten want ik moest even zoeken... was 'voetenbarones' vergeten. Wist wel dat 't met voeten te maken had, maar kwam niet direct weer op 'barones' ;D. Heb 'm weer nu!

  Ik lees je, liefs van me

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed lieve schat, dat alles weer de goede kant opgaat. En dat je weer kan plannen voor een toekomst. Ben zo blij voor jou! Dikke knuffel en tot gauw!
  Litha

  BeantwoordenVerwijderen